Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Ghiță și Bogdan Diaconu, desființați chiar pe pagina oficială a PRU

Pagina oficială de facebook a PRU a lansat, astăzi, un mesaj extrem de dur la adresa lui Sebastian Ghiță și Bogdan Diaconu, acuzându-i de ”cântece de noapte”. La fel ca în memorandumul Biroului Permanent Național al PRU publicat de STIRIPESURSE, și în acest mesaj i se cere ”oficial demisia încă președintelui PRU Bogdan Diaconu pentru felul în care a transformat acest proiect politic într-un proiect personal, pentru felul în care a încălcat statutul partidului, bunul simț și pentru bătaia de joc inacceptabilă la adresa naționalismului românesc”.

Iată textul postării :

Citește și: Deja… se anunță Grindeanu II. Când ar putea veni prima remaniere

”Dragi colegi și colege din PRU,

Este momentul să ne lepădăm de compromisurile și de oamenii care ne-au făcut de râs și care au transformat idealurile partidului nostru, pentru care am muncit și în principiile căruia credem, în opusul lor. Îi cerem oficial demisia încă președintelui PRU, Bogdan Diaconu, pentru felul în care a transformat acest proiect politic într-un proiect personal, pentru felul în care a încălcat statutul partidului, bunul simț și pentru bătaia de joc inacceptabilă la adresa naționalismului românesc.
Majoritatea membrilor Biroului Permanent a întocmit o moțiune pentru ca PRU să redevină partidul românilor, nu al unei găști, nu al lui Sebastian Ghiță, nu al lui Bogdan Diaconu care a fugit ieri de la ședință ca să nu dea ochii cu noi.
Vă chemăm să reconstruim naționalismul românesc, acum când în toată Europa această mișcare prinde avânt. Noi, în loc să luptăm pentru țară, trebuie să asistăm la cântecele de noapte ale lui Bogdan Diaconu...
Ajunge! PRU suntem noi, românii care credem în țara noastră!”

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.