Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Ghiță le răspunde lui Băsescu și Ponta care l-au făcut acoperit: Ce anunț face deputatul

ghita

Traian Băsescu a dezvăluit că el știe doi foști ofițeri acoperiți: Victor Ponta, care ar fi lucrat pentru SIE, și Sebastian Ghiță, care ar fi fost ofițer SRI, dar ambii, înainte de a ajunge parlamentari. Victor Ponta a dezvăluit că și el știe că Sebatian Ghiță ar fi ofițer acoperit al SRI.

Citește și: Victor Ponta îl confirmă pe Băsescu: Ghiță s-ar putea să fie ofițer acoperit/ VIDEO

Deputatul Ghiță le-a răspuns celor doi într-o declarație pentru STIRIPESURSE.RO. Ghiță cere audierea lui Băsescu și a lui Ponta în Comisiile de Control din Parlament, acolo unde îi vrea audiați și pe Alina Gorghiu și Valeriu Zgonea.

”Am vazut declaratiile domnilor Basescu si Ponta facute astazi in spatiul public, atat la adresa altor persoane din Parlamentul Romaniei, cat si la adresa mea. Consider ca afirmatiile fostului presedinte al Romaniei si cele ale fostului prim-ministru ridica nivelul de suspiciune la adresa serviciilor de informatii si la adresa Parlamentului Romaniei.

Observ ca domnul Georgian Pop evita convocarea comisiei si analizarea gravitatii afirmatiilor domnilor Basescu si Ponta. Solicit public audierea lui Traian Băsescu si a lui Victor Ponta la comisia SRI.

Citește și: Laura Chiriac, candidata ALDE la Sectorul 1, își înșală soțul, producător la Antena 3, cu Sergiu Diacomatu / VIDEO

Gravitatea afirmatiilor acestor domni reclama o analiza detaliata si un raspuns clar al comisiei SRI. Mentin cererea de a-i audia pe Valeriu Zgonea si Alina Gorghiu.

Refuzul celor din PNL de a indeplini cererea PNL si a Presedintei Gorghiu arata ca acestia sunt fie mincinosi fie rauvoitori. Georgian Pop nu va putea sa l acopere pe Valeriu Zgonea la nesfarsit.”, a declarat Sebastian Ghiță pentru STIRIPESURSE.RO.

Citește și: Ultimul mesaj al soțului Laurei Chiriac, angajat la Antena 3, înainte ca soția să îl înșele în văzul lumii / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.