Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Ghiță o TOARNĂ pe Kovesi: Telefoane aranjate, emisiuni măsluite, Ponta știe mai multe

Inquam Photos / Octav Ganea
Sebastian Ghita Parchet

Sebastian Ghiță s-a transformat din prieten al șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, în mare dușman. După ce Victor Ponta a spus că i-a surprins pe Kovesi și pe Ghiță într-o cramă a deputatului PRU, Ghiță o acuză că participă la emisiuni aranjate, în care și telefoanele luate de la ascultători, cum a fost cazul la Europa FM, sunt știute dinainte.

Ghiță amenință că vor apare dovezi despre minciunile lui Kovesi, iar fostul premier Victor Ponta ar deține astfel de probe.

”Sa accepte si intrebari de la adevarati jurnalisti. Nu convinge pe nimeni cand face emisiuni la Europa FM cu telefoane aranjate. Interviuri aranjate si emisiuni masluite sunt tot minciuni.  Nu stiu de ce a mintit doamna Kovesi si nu stiu cat va continua sa ne mai minta public. Faptul ca a mintit despre vremurile cand eram prieteni e grav.

Nu doar Ponta detine dovezi in acest sens.  Minciuna are picioare scurte.  V-am spus, inca de ieri, ca doamna Kovesi minte si spune jumatati de adevar.  Nu avea voie doamna Kovesi sa se improprietareasca dansa cu o institutie foarte importanta. Sa devina proprietara DNA si sa si faca acolo o feuda de unde sa si rezolve problemele personale. Kovesi a incercat sa isi acopere minciunile si aranjamentele raspandind frica.  Dupa cate rele a facut aceasta femeie, in momentul in care cei care o cunosc vor spune adevarul, veti vedea ca si alti romani vor prinde curaj. Ponta stie mult mai multe.”, a spus, în exclusivitate pentru STIRIPESURSE.RO, Sebastian Ghiță.

Citește și: SCANDAL într-un liceu din București: Ce poze a putut să posteze o profesoară / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.