Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Ghiță, prima reacție la acuzațiile INCENDIARE ale ministrului Ghinea

digi24.ro
sebastian ghita

Între deputatul Sebastian Ghiță și ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, se duce o luptă pe viață și pe moarte. Ghinea a spus că Sebastian Ghiță a angajat paparazzi, care îl urmăresc prin oraș, dar a ținut să transmită că amenințările de acest fel nu vor opri acțiunile înaintate la DNA de către Minister.

Citește și: Ministru tehnocrat, urmărit de paparazzii lui Ghiță: O să cer protecție de la serviciile statului

La rândul său, Sebastian Ghiță neagă că ar fi angajat paparazzi și susține că miniștrii tehnocrați vor să își spele nereușitele prin scandaluri publice cu oameni cu notorietate.

”În primul rând este exclus ca eu să fi angajat, solicitat, rugat astfel de paparazzi să îi facă vreo poză sau să-l urmărească pe acest domn Ghinea.

Strategia, tactica acestor tehnocrați și mai ales a acestui ministru ONG-ist, care încearcă să își justifice nerealizările prin a da vina pe un personaj, prin a se certa cu un personaj, este să se certe cu Ghiță pentru a nu vedea lumea că el nu este în stare să atragă fonduri europene.

Foarte bine că a depus plângere penală la DNA.

Niciodată nu am avut vreun contact cu domul Ghinea. De când s-a schimbat comunicarea la Guvern, ei s-au gândit așa: ce putem să facem noi în nouă luni ca să ne justificăm nerealizările. Hai să facem o strategie de comunicare ca să-i acuzăm pe niște oameni, pe Ghiță, pe Ponta că au luat fonduri europene.

Îmi este rușine deja să vorbesc cu dânsul. Dumnealui are o treabă, să aducă fonduri europene, nu să stea cu un ochi la spate ca să vadă dacă are paparazzi pe urmele lui”, a declarat Sebastian Ghiță, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.