Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Ghiță ZGUDUIE România și SERVICIILE SECRETE: A spus TOTUL despre Kovesi și Coldea / VIDEO

Sebastian Ghiță provoacă un seism în România cu ultimele dezvăluiri. El spune că Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea sunt agenți ai unui serviciu de informații străin. Noile înregistrări prezentate de România TV sunt efectuate după ce Florian Coldea a fost suspendat din SRI și a fost pus sub o anchetă internă.

”Sunt convins că deja multe din dezvăluirile făcute despre aceste dopuă persoane, Coldea şi Kovesi, au putut fi verificate de către dumneavoastră. Aţi văzut cu toţii documente, facturi, imagini ţşi aţi auzit multe dintre lucrurile întâmplate în România, dar nu pe toate. Sunt convins însă, că atât Kovesi, cât şi Coldea încearcă să mintă şi să muşamalizeze totul.

Citește și: SCENE HALUCINANTE Un nou SCANDAL SEXUAL în învățământ: O profesoară MĂRITATĂ a fost PRINSĂ ÎN PAT cu eleva sa de către tatăl fetei / FOTO

În cazul plagiatului doamnei Kovesi, Parchetul General a spus că nu a putut verifica zborul de la Cluj, cu avion privat, pentru că nu au găsit firma. Pentru că firma e în insolvenţă, iar Parchetul nu a reuşit să recupereze nişte documente. Eu cred că a minţit. Iată factura din 27 iulie 2012, cea care dovedeşte că împreună cu Mihnea Costoiu am fost la Cluj, pentru a o acoperi pe Kovesi (n.r. - al doilea video, din cele de mai jos). Aţi văzut toţi cu comisia aceea a ministerului a păcălit legea, a minţit şi a încercat să demonstreze ceva ce ne este clar tuturor. A încercat să demonstreze că Kovesi a plagiat doar puţin şi în în părţile esenţiale, dar în realitate ei au verificat doar 100 de pagini din 400 şi nu au folosit un software deloc.

Se minte pentru a o apăra.

În episoadele viitoare am să vă spun motivul adevărat pentru care această doamnă Kovesi e ţinută în funcţie, ce lucruri a făcut până acum în această ţară şi ce mai doreşte de la dânsa în continuare. Iată factura cu zborul de la Cluj. Ca să vă convingeţi că Kovesi minte, iar DNA falsifică probe, am să vă prezint şi înregistrările reale, faţă de cele falsificate din Dosarul Realitatea. Şi o să auziţi în episoadele viitoare cum DNA-ul falsifică înregistrări.

Citeşte şi: HOȚII lui Kim Kardashian au fost PRINȘI: Detalii INCREDIBILE din JAFUL SECOLULUI

Puterea lui Coldea asupra colegilor şi asupra celorlalte instituţii vine din relaţiile de explusivitate pe care le are cu Kovesi. Amândoi sunt, de fapt, ofiţeri ai unui serviciu secret străin. Serviciu secret al unei ţări partenere României, dar totuşi un serviciu secret străin.

Este foarte simplu să se verifice petrecerea din Sinaia. A fost la vila SRI din Sinaia. În episoadele viitoare veţi vedea şi filmuleţul. Sunt martori şoferii, ospătarii, lăutarii de la acea petrecere.

Citește și: JAF SPECTACULOS: A FURAT 5,5 milioane de euro chiar de sub ochii bijutierului

Doamna Kovesi tot nu răspunde întrebării dacă a fost sau nu la acea petrecere. E anormal ca acea comisie să mintă. Să se spună despre sutele de prezenţe ale lui Kovesi la SRI. Măsluiesc probe, judecători. După 25 de ani trebuie să schimbăm acest lucru. Majoritatea aleg să tacă.”, e cea mai recentă înregistrare prezentată de România TV cu Sebastian Ghiță.

El a prezentat factura deplasării la Cluj-Napoca.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.