Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Ghiţă CUTREMURĂ iar România: Noi ACUZAȚII și DEZVĂLUIRI despre Kovesi

sebastian ghita

Deputatul Sebastian Ghiţă s-a dezlănţuit. După ce a dezvăluit că ar fi ajutat-o pe Laura Codruţa Kovesi să scape de acuzaţiile de plagiat, Ghiţă a revenit cu alte acuzaţii la adresa şefei DNA. Aşa ceva nu s-a mai spus până acum. Deputatul PRU spune că Laura Codruţa Kovesi ar avea legături cu cei care au făcut afaceri în domeniul energiei.

Citeşte şi: Ghiță îl TOARNĂ pe Cristian Tudor Popescu: 'Lucrează pentru servicii străine, lua bani negri'

"Doamna Kovesi din 2005 e primă şefă a României. A condus totul. Nu Sereş a furat energie, ci prietenii lui Kovesi. Sub ochii lui Kovesi s-a făcut ANRP şi îia au furat miliarde. Cum să o cred pe doamna Kovesi astăzi. Vrea să acopere ce s-a furat timp de 10 ani. Am văzut-o pe prietena mea bună. Nu e prietenă acum că sunt încolpat, dar era înainte. Spune jumătate de adevăruri. În doi ani le-a dat voie pseudo procurorilor să facă ce vrea ca să fie ea celebră. Pe ea o cheamă Kovesi nu justiţia. M-am săturat de atâta prefăcătorie.", a tunat Ghiţă la RTV.

Citește și: DEMISIE la Antena 1: BOMBA lui Dan Capatos a plecat

Seria acuzaţiilor nu s-a oprit însă aici. "Ea vrea să fie o Ioana D'arc o starletă a justiţiei. Cum să spună că ei sunt DNA şi că nu le pasă de nimic. Nu au putut să îmi închidă gura, dar suntem umiliţi mai rău ca pe vremuri. Doamna Kovesi neagă prietenia mea cu jumătate de gură. Să răspundă dacă era prietenă cu mine înainte. Eu nu o să îmi torn niciodată prietenii. Eu nu fac nimic cu Băsescu. Băsescu a fost şeful lui Kovesi.", spune Ghiţă.

Citește și: SCANDAL într-un liceu din București: Ce poze a putut să posteze o profesoară / FOTO

În final, Ghiţă l-a luat în colimator şi pe preşedintele Klaus Iohannis. " Nu poate Kovesi să îl ţină de nădragi pe Iohannis şi el să facă ce vrea ea. Chiar dacă eu am fost cu Ponta, Iohannis a fost votat de foarte mulţi români.", a mai spus Ghiţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.