Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Ghiţă dă peste cap informațiile despre vizita lui Tony Blair în România

digi24.ro
sebastian ghita

Mogulul Sebastian Ghiţă se apără cu toate puterile de noul scandal al momentului. Şeful RTV a vorbit despre acuzaţiile care îi sunt aduse de către procurorii DNA. Ghiţă a respins acuzaţiile care îi sunt aduse în cel mai nou dosar în care este implicat, al cincilea, şi a explicat, la Realitatea TV, că nu a avut nicio legătură financiară cu Fundaţia Multimedia, cea care ar fi intermediat venirea lui Tony Blair.

Citeşte şi: Decizie surprinzătoare luată de Simona Halep înainte de meciul cu Serena Williams

Mogulul a vorbit despre afacerile sale, precizând că nu a avut niciun ban în off-shore-uri şi spunând că nu a avut niciun fel de legătură financiară cu Fundaţia Multimedia, cea prin care a fost intermediată vizita lui Blair în România. "Pentru că ştiţi că nu am voie să vă dau informaţii din dosar şi despre dosar, vă spun asta de la început. Niciodată nu am plătit nici dintr-un off-shore în România şi nici invers. Eu din ţara asta un ban de-al meu nu am scos niciodată în afară.

Citeşte şi: Lovitură dură încasată de Rusia: Deciziile SUA și UE care l-au scos din sărite pe Vladimir Putin

Există astfel de firme off-shore care sunt construite doar să adune acţiuni. Nu am sponsorizat niciodată această fundaţie, separat de discuţia din acest caz, nu am avut nicio legătură financiară cu această companie. Blair a fost în contact cu Banca Mondială, plătit de ea, a lucrat în timpul guvernului Victor Ponta, nu ştiu dacă şi în prezent. Vreau să vă spun că l-am auzit pe domnul Golban că nu am plătit taxe şi impozite pentru firmele mele. Vreau să îl contrazic, niciun euro nu a intrat la mine în cont fără a fi impozitat. Nu am avut niciun ban în vreun off-shore care să producă dobândă...", a explicat Sebastian Ghiţă, la Realitatea TV.

Citeşte şi: După demisiile celor de la SMURD, a fost numit un nou manager interimar la Spitalul Floreasca

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.