Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Ghiţă, executat de fisc din cauza RTV: I-au fost luate 9 apartamente

sebastian ghita

Sebastian Ghiţă a fost executat de Fisc. Inspectorii i-au dat lovitura decisivă miliardarului din cauza unor datorii ale postului România TV.  Un număr de 9 apartamente din Ploiești aparținând firmei Asesoft Technologies, înființată de omul de afaceri Sebastian Ghiță, vor fi scoase la vânzare de Fisc în contul unor datorii ale RTV, imobilele fiind înscrise ca garanție ipotecară pentru anumite eșalonări la plată ale acestor datorii, nerespectate în totalitate.

Citeşte şi: Un lider din PSD a fost reținut de procurori: E acuzat de evaziune şi spălare de bani

Apartamentele, situate în centrul municipiului Ploiești, pe strada Romană, au câte trei și patru camere, în suprafață cuprinsă între 90-139 metri pătrați, și vor fi scoase la vânzare prin licitație la prețuri cuprinse între 379.040 lei exclusiv TVA și 555.250 lei exclusiv TVA. Suma totală pe care Fiscul speră să o obțină din vânzarea celor 9 apartamente se ridică la 4,1 milioane lei (aproximativ un milion de euro).

Citeşte şi: Ambasada Norvegiei ia atitudine după cazul Bodnariu: Ce spun diplomaţii

Imobilele au fost înscrise ca garanție ipotecară pentru datorii bugetare ale companiei RTV Satellite Net și sunt scoase acum la vânzare pentru nerespectarea unor eșalonări la plată ale acestor datorii. În evidența Ministerului Finanțelor, compania RTV Satellite Net figurează cu datorii totale de 8,8 milioane lei, în principal din TVA și impozitul pe venitul din salarii, fiind anunțată începerea procedurii de executare silită. Firma Asesoft Technologies este administrată de către Vlad Dumitru Iacobescu, prezentat în presă ca fiind fratele lui Alexandru Iacobescu, directorul general al televiziunii de știri România TV, post controlat de Sebastian Ghiță. Grupul de firme Asesoft a fost înființat de Sebastian Ghiță, spun cei de la profit.

Citeşte şi: Scriitorii puşcăriaşi trec prin mari emoţii: Se pot întoarce după gratii

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.