Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Ghiţă, în război cu 'porumbiţele de la Antena 3'. Solicitare pentru autorităţi

sebastianGhita

Deputatul Sebastian Ghiţă continuă războiul cu Antena 3, după ce o prezentatoare a postului ar fi sugerat că Dan Condrea s-a întâlnit cu patronul România TV în ziua în care patronul Hexi Pharma a murit. După ce a intervenit telefonic la Antena 3, Ghiţă se dezlănţuie la adresa "porumbiţelor de la Antena 3", într-o declaraţie pentru stiripesurse.ro.

"Am văzut manipulările şi grozăviile pe care le încerca unii prin intermediul Antenei 3. Direct sau indirect, au sugerat că acest domn Condrea ar fi mers la Ploieşti pentru a se întâlni cu mine. Exclud categoric acest lucru. Eu nu l-am cunoscut pe acest Condrea. Nu m-am intersectat cu el. Manipulările acestea ieftine încercate de cei care nu vor să ştim ce s a întâmplat în acest caz HexiPharma nu pot fi crezute de nimeni. Cu atât mai mult cu cât sunt folosite 'porumbiţele' de la Antena 3", afirmă Ghiţă.

Deputatul solicită în continuare autorităţilor să facă publici anumite date secrete. "Solicit în mod direct răspunsuri rapide şi clare din partea autorităţilor cu privire la acest caz. Este foarte simplu pentru autorităţi într-o astfel de situaţie să prezinte datele din interceptări, localizări de semnal telefonic, hărţi relaţionale ale lui Condrea. Aşa vom vedea uşor cine erau protectorii lui Condrea şi cu cine s-a întâlnit în acele zile", mai declară Sebastian Ghiţă.

Vezi şi: SCANDAL cu Ghiţă la Antena 3: 'Nu credeţi că începeţi să-i minţiţi pe oameni?'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.