Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Ghita isi da DEMISIA din PSD

sebastian ghita

Sebastian Ghita isi da demisia din PSD. Deputatul PSD sustine ca a vorbit cu Victor Ponta si in urma acestor discutii a luat decizia de a demisiona.

"Nu imi insusesc valorile reprezentate de Iliescu", spunea joi Sebatian Ghita cerand plecare lui Iliescu din PSD. Insa in final, in urma discutiilor cu Victor Ponta acesta a les sa fie el cel care paraseste PSD-ul.

"Am fost chemat de domnul Ponta la biroul dansului. Am avut o discutie serioasa despre evenimentele politice din ultima perioada. Cred ca  astazi Victor Ponta este un altfel de lider.  Cred ca a inteles ce vor romanii de la dansul.

Mi-a spus ca declaratiile pe care le-am dat sunt corecte, dar ca nu pot sa am initiative personale nediscutate cu colegii de partid. Am inteles punctul sau de vedere si am hotarat sa demisionez din PSD!

Nu voi mai reveni in acest partid cat timp chestiunile legate de comunism, coruptie si schimbarea legii partidelor politice nu sunt  rezolvate. Imi doresc ca Victor Ponta sa aiba puterea si mintea sa reformeze acest  partid!

Sunt un om tanar, mi-am construit cariera ca antreprenor, mi-am castigat  o pozitie respectata in societatea romaneasca si nu cred ca eu trebuie  sa-mi insusesc valorile reprezentate de Ion Iliescu", a anuntat Sebastian Ghita potrivit Romania TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.