Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Ghiţă, la DNA Ploieşti. Ce vrea să-i explice procurorului

ghita

Deputatul Sebastian Ghiţă s-a prezentat luni dimineaţa la sediul DNA Ploieşti, unde vrea să fie audiat din nou de procurorul de caz din dosarul său, Gabriel Onea. Ghiţă spune că a studiat acuzaţiile şi vrea să le demonteze în faza anchetatorului, pe care îl acuză de abuz.

Vezi şi: Ghiță are interzis să vorbească cu Ponta. DETALII din dosar

„Am senzaţia că săptămâna trecută, lucrurile fiind aşa tensionate şi agitate, s-au făcut multe lucruri de-a valma. Am citit cu răbdare documentele pe care mi le-a pus la dispoziţie, am verificat cu atenţie acuzaţiile. Nu am avut posibilitatea să explic şi varianta mea şi ceea ce cred eu despre acele acuzaţii, sper ca procurorul Onea să mă primească să-i pot da mai multe detalii despre subiectul Herţanu. Am găsit argumente care să-l facă să creadă că implicarea mea în dosarul Herţanu nu a fost cea pe care o suspectează. Nu pricep care este sensul blocării conturilor persoanelor şi firmelor pe care eu le-am cunoscut vreodată în viaţa mea. Practic, toţi colegii de facultate, toţi prietenii care mi-au fost asociaţi vreodată, multe firme despre care nu ştiu nimic s-au trezit cu conturile blocate. Putem să abuzăm oricând pe oricine. Este un abuz. Mi-e ruşine de oamenii aceia. S-au trezit cu conturile blocate”, a declarat Sebastian Ghiță.

Vezi şi: Ghiță a dat șpagă TIGĂI pentru a cumpăra voturi pentru el și pentru Ponta

Ghiţă mai afirmă că ancheta DNA este o răzbunare. „Nu pot crede că, după 15 ani, statul a decis că 4000 de persoane au făcut evaziune fiscală”, a mai spus Ghiţă.

Sebastian Ghiţă este cercetat de DNA, sub control judiciar, pentru trafic de influenţă, complicitate la schimbarea, fără respectarea prevederilor legale, a destinației fondurilor europene, spălare de bani, în formă continuată, evaziune fiscală, în formă continuată, coruperea alegătorilor, efectuarea de operațiuni financiare, ca acte de comerț, incompatibile cu funcția, în formă continuată. Lui Ghiţă i-a fost interzis să-şi exercite funcţia de deputat, să părăsească Ploieştiul şi să ia legătura cu Victor Ponta.

Vezi şi: Ghiță a dat cărțile pe față: Adevărata țintă a DNA este Victor Ponta! / Ce argumente aduce

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.