Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Sebastian Ghiţă, noi DEZVĂLUIRI care vor CUTREMURA România: Victor Ponta e cel VIZAT

ponta ghita

Fostul deputat, Sebastian Ghiţă, a ieşit la rampă cu noi dezvăluiri incendiare despre fostul premier, Victor Ponta şi despre şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi. Dat dispărut de zile bune, Ghiţă aruncă bomba. Acesta spune că Ponta a fost şantajat de adjunctul SRI, Florian Coldea pentru a o numi pe Laura Codruţa Kovesi în funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Vezi şi: Ce a scris Poliția Română despre Sebastian Ghiță: Fapta pentru care a fost dat la persoane urmărite

"Ce nu s-a spus public până acum e faptul că Victor Ponta a fost şantajat pentru a o numi pe Laura Codruţa Kovesi. Practic, în faţa mea Florian Coldea i-a spus că dacă nu o va numi pe Laura Codruţa Kovesi la DNA, atunci vizita pe care Ponta o avea programată în America, pentru a se întâlni cu Biden sau cu Obama va fi anulată. Mai mult, lui Victor Ponta i s-a spus că anunţul cu privire la anularea vizitei va fi făcut în apropierea alegerilor prezidenţiale, iar chestiunea aceasta îl va distruge. Toate aceste lucruri pot fi confirmate de Victor Ponta, Elena Udrea, dar şi de către Ion Cristoiu, citind jurnalul Elenei Udrea, şi chiar de Traian Băsescu. Documentul înaintat lui Traian Băsescu cu propunerea de numire a Laurei Codruţa Kovesi a fost scris la Guvern, pe calculatorul din secretariatul lui Victor Ponta. Am asistat la redactarea lui pe hârtia oficială şi apoi am mers la vila SRI cu indicativul K2, unde se aflau Florian Coldea şi Victor Ponta", a tunat Ghiţă într-o înregistrare incendiară prezentată de România TV.

Citește și: Kim Kardashian a revenit: Ce a publicat după luni bune de absență / VIDEO

Mai mult, Ghiţă a vorbit şi despre reacţia lui Ponta, dar şi despre numirea propriu zisă, care s-ar fi făcut în biroul lui Ponta. "Ponta a spus o propun, dar am o părere proastă despre ea. A spus pe voi doi vă va aresta primii. Ponta a avut dreptate. Kovesi a încercat să înlăture din viaţa publică pe cei care au ajutat-o. M-am dus apoi cu documentul la Ponta. L-am găsit cu Florian Coldea. A fost sunat-o Kovesi să vină la Bucureşti. Aşa a ajuns să fie numită Kovesi.

Ponta ne spusese, Elenei Udrea şi mie, la întâlnirea pe care am avut-o la biroul său "eu o să o propun, dar am o părere proastă despre Kovesi. Sunt convins că va executa ordinele celor de afară şi ne va face dosare tuturor. Pe voi doi vă va aresta primii". Victor Ponta a avut dreptate. Laura Codruţa Kovesi a încercat să-i înlăture din viaţa publică pe toţi cei care, într-un fel sau în altul au ajutat-o. M-am dus apoi cu documentul la Victor Ponta. L-am găsit cu Florian Coldea. Acesta a sunat-o pe Laura Codruţa Kovesi şi i-a spus să vinăp imediat la Bucureşti. Aşa a fost numită Laura Codruţa Kovesi. Vă voi mai da detalii şi informaţii despre felul în care au fost numiţi adjuncţii de la DNA, despre felul în care a fost păcălit Victor Ponta şi multe alte detalii despre felul în care doamna Laura Codruţa Kovesi a inventat acest sistem de represiune bazat pe denunţuri mincinoase, pe şantajarea sau mituirea celor cu probleme din închisori sau a celor cu probleme în dosare penale", a mai spus Ghiţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.