Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sebastian Papaiani s-a stins din viață. Actorii plâng moartea fostului coleg

antena3.ro
sebastian papaiani

Actorul Sebastian Papaiani a murit, în această dimineață, în jurul orei 07:00, la vârsta de 80 de ani. Colegii lui de breaslă plâng moartea pierderea marelui actor.

E o veste cum nu se poate mai tristă. Am fost la spital când i s-a făcut rău. A stat două luni în spital, după aceea, două săptămâni la recuperare. Era încrezător în recuperarea sa, nu a fost o afecțiune așa grea”, a declarat Ion Dichiseanu.
ALERTĂ - Probe obţinute ILEGAL de DNA într-un dosar al lui Sebastian Ghiţă
La rândul lui Florin Zamfirescu a mărturisit: „Este o veste groaznica pentru ca Papaiani este o personalitate. Despre el nu poti sa spui ca dispare. Nu pot sa cred ca nu mai e. Am avut o discutie acum doua luni cu el, era indispus, vorbea greu, nu mai avea chef de discutii. Sunt alaturi de familie, de copii. Nu pot sa-l laud pe Papaiani, pentru ca toata lumea il iubeste.

E cumplit! Dispar actori mari, care ne-au însoțit o viață întreagă, colegi minunați, actori cu care ne-am obișnuit. Ani de zile au dus bucuria în sufletul românilor. Mă tot gândesc cine urmează, cine o să ne mai facă să zâmbim? A fost o jumătate de an infernală. Artiști iubiți, îndrăgiți de public, oameni minunați...”, a afirmat Alexandru Arșinel.

Lovitură pentru Dan Diaconescu: Riscă un nou dosar penal

Mircea Diaconu a explicat că în spatele umorului, Papaiani era un om revoltat: „În spatele umorului, câteodată, mai ales când vorbeam lucruri serioase, era atât de revoltat, atât de supărat și îndurerat de cum ne comportăm, ca nație. Sigur, tot cu umor spunea lucrurile astea, dar în spate se afla o revoltă uriașă. Și a plecat cu aceste sentimente. Acești oameni pleacă dincolo nefericiți.

De asemenea, Maia Morgenstern spune că nu-și găsește cuvinte: „Nu-mi gasesc cuvintele. Am avut ocazia sa fiu partenera de teatru, de film. Il admir, il iubesc enorm. E tare greu. Mi-e tare greu acum”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.