Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SECRET devoalat: Cum a devenit UNPR 'cel mai puternic partid din România'

paine

Generalul Gabriel Oprea se lăuda zilele trecute că partidul pe care-l pastoreste a devenit cel mai puternic partid din Romania odata cu inghitirea PPDD și cu racolările pe bandă rulantă printre parlamentari și aleșii locali.

“UNPR este un proiect politic pe care l-am demarat acum 5 ani de zile. (…) Suntem şi vom fi tot mai puternici. Noi aveam 358.000 de membri de partid înscrişi la Tribunal, cel mai mare partid din România – PSD avea vreo 500.000, iar celelalte, vreo 100.000 de membri înscrişi. În ultimele două luni, s-au mai înscris în UNPR peste 70.000 de români. Sunt convins că şi cu dumneavoastră (nr: PPDD), în momentul de faţă suntem peste 500.000 de membri de partid UNPR” – spunea presedintele marelui UNPR, relatează jurnalistul Ionale Nastase pe blogul personal.

Adevăratul secret al creșterii UNPR pare însă a sta în altceva. Iată un reportaj realizat tot de Ionela Nastase din preajma alegerilor locale din 2012 în Sectorul 5 al Capitalei când UNPR era un partiduleț cu pretenții de interes național:

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.