Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secretarul de stat trimis în judecată de DNA: Era recompensat cu plata unor servicii sexuale

Procurorii DNA au terminat ancheta în cazul judecătorului Ovidiu Puțura, fost secretar de stat la Ministerul Justiției. Acesta a fost astăzi trimis în judecată pentru dare de mită și trafic de influență. Din rechizitoriu reiese însă și modul în care magistratul ar fi fost răsplătit pentru una dintre intervențiile sale cu plata unor servicii sexuale prestate de mai multe tinere.

Citește și: DNA a mai finalizat un dosar. Fost secretar de stat in Guvernul Ponta, vizat

Una din acuzațiile DNA este plata unor servicii sexuale, un costum de vânătoare şi suma de circa 30.000 de lei pentru a interveni la judecătorii din dosarul 10792/118/2010 aflat în apel la Curtea de Apel Constanţa şi în care Ţăranu Laurenţiu avea calitatea de inculpat, în vederea obţinerii unei hotărâri favorabile acestuia. Potrivit procurorilor, în seara zilei de 18 mai 2014, Puţura a participat împreună cu Orlando Ioan şi Ţăranu Laurenţiu la o petrecere restrânsă organizată de acesta din urmă la un local de lux din Bucureşti. Martorul Ţăranu Laurenţiu a suportat atât contravaloarea evenimentului cât şi plata pentru persoanele de sex feminin ce le-au asigurat companie.

„Din convorbirea din data de 20 mai 2014, ora 18.14:07 dintre inculpatul Puţura Ovidiu şi martorul Orlando Ioan rezultă că, în ziua respectivă Ţăranu Laurenţiu a venit la Bucureşti şi dorea o întrevedere cu inculpatul Ţăranu Laurenţiu, întrucât avea o nelămurire. Din convorbirea purtată între cei doi rezultă în mod cert că inculpatul Puţura Ovidiu participase la petrecerea organizată de Ţăranu Laurenţiu. Din convorbirea din data de 25mai 2014 rezultă că Ţăranu a suportat costurile aferente evenimentului din data de 18 mai 2014.

"Cu ocazia întâlnirilor pe care le-am avut în această perioadă, mai exact noiembrie 2013 - primăvara anului 2014, cu Orlando Ioan şi Puţura Ovidiu am discutat şi problema dosarului meu în sensul că Puţura Ovidiu mă întreba în ce stadiu se află dosarul, iar când eu îi spuneam că nu pare a fi bine, Puţura Ovidiu îmi spunea să stau liniştit pentru că voi lua achitarea. În luna mai am achitat contravaloarea unui sejur de 4 zile pentru Puţura Ovidiu şi încă o persoană la hotel „Regina Marina" din Mamaia. Nu-mi amintesc la acest moment suma achitată dar cred că a fost 500 - 600 euro. În perioada 2013 - 2014 am achitat mai multe petreceri pentru Puţura Ovidiu ale căror costuri le-am suportat integral, inclusiv plata unor servicii sexuale prestate de anumite fete. Am avut mai multe întâlniri cu Puţura Ovidiu în Bucureşti, la hotel „Marriot" (restaurant Steak House, la hotelul restaurant de lângă clubul Loft, din zona Dorobanţi, al cărui nume nu mi-l amintesc şi la Orlando Ioan acasă, iar la toate aceste întâlniri Puţura Ovidiu m-a asigurat că-mi va obţine o soluţie favorabilă, respectiv achitarea.", se arată în rechizitoriul procurorilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.