Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Secretarul general al PNL a DEMISIONAT. Cine i-a luat locul

pnl.ro
pnl sigla

Secretarul general interimar al PNL, Marian Petrache, a anunțat în ședința informală de azi a conducerii partidului cu șefii de filiale că va demisiona din funție în prima ședință a Biroului Politic Național al PNL (BPN al PNL. Locul său ar urma să fie luat de Dan Motreanu. Acesta a mai ocupat funcția în perioada când președinte al partidului era Călin Popescu Tăriceanu, cel care acum a format ALDE și este în Coaliție cu PSD la guvernare.

Vezi și: LIBERALII nu au înțeles nimic! Congresul amânat: Liderii se țin de scaune

Potrivit surselor citate demisia este una din motive de sănătate și nu ar avea nici o legătură cu luptele foarte dure din cadrul partidului dintre foștii liberali și foștii democrat-liberali. Alții susțin însă că șeful CJ Ilfov pleacă din fruntea garniturii de conducerii interimare dezamăgit de relațiile cu liderul Raluca Turcan și că va lupta alături de foștii liberali împotriva oamenilor lui Vasile Blaga și Turcan care ”încearcă să pună mâna pe partid”.

Dan Motreanu, actual prim-vicepreședinte ar urma să preia în curând funcția. El nu a mai candidat la alegerile parlamentare din 11 decembrie din motive de integritate - el este cercetat de DNA în cadrul unui dosar de corupție alături de fostul consilier prezidențial George Scutaru și fostul șef al CJ Buzău, Cristinel Bâgiu.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.