Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sedinta tensionata la PNL. Pe cine vor desemna liberalii la sectoare / surse

PNL

Liderii PNL s-au reunit luni in sedinta pentru a dezbate sondajul partidului si pentru a decide cine vor fi candidatii liberali la sectoare.

Potrivit unor surse liberale deciziile se vor lua pe criterii politice, toti candidatii obtinand scoruri apropiate in sondaj. Acest lucru a creat tensiuni, mai ales ca vor fi favorizati cei cu potential mai mare de crestere si nu neaparat cei mai bine clasati in acest moment la capitolul intentie de vot.

Astfel la sectorul 1 ar putea fi desemnat Alexandru Nazare, la sectorul 2 Dan Cristian Popescu, la sectorul 3 Florin Vasile, la secorul 4 Razvan Sava, la sectorul 5 Ovidiu Raetchi, iar la sectorul 6 ar putea fi vorba de un independent care va fi sustinut de PNL, potrivit surselor citate.

UPDATE: Comisia de unificare a PNL a decis de asemenea unificarea biroului politic pe Bucuresti, astfel ca pe langa presedintele unic PNL Bucuresti, Catalin Predoiu, au mai fost desmnati prim-vicepresedinti Cristian Busoi si Radu F. Alexandru. Acest tip de unificare a birourilor politice urmeaza sa se produca si la sectoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.