Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sediul unei celebre fundații care aparținea lui Dan Voiculescu a fost SPART

breaking news stiripesurse.ro

Sediul unei celebre fundații ce luptă pentru drepturile omului a fost vandalizat! Este vorba despre sediul fundației FACIAS, care a fost înființată de Dan Voiculescu în 2008.

Mihai Gâdea a anunțat, luni seara, la Antena 3, într-o prezentare a protestelor din ultimele săptămâni, că sediul Fundațieipentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) a fost spart, bănuiți fiind cei care sunt împotriva trustului Intact, a televiziunii Antena 3 și a lui Dan Voiculescu.

Citește și: Am prins-o pe Simona Gherghe cu paharul în mână, gravidă în 5 luni / EXCLUSIV FOTO

FACIAS este o organizație non-guvernamentală, al cărei scop declarat este monitorizarea abuzurilor autorităților și intervenția juridică și mediatică în apărarea cetățenilor, înființată în anul 2008.

În martie 2009, FACIAS a demarat o acțiune în instanță împotriva Guvernului Emil Boc, din cauza nepublicării în termenul prevăzut de lege a normelor metodologice ale Legii 1/2009 pentru modificarea și completarea Legii 10/2001.

Citește și: Fuma canabis, a renunțat la facultate și zicea că e Iisus Hristos: S-a aruncat de pe un coș de fum și a murit

În august anul trecut, FACIAS a depus, la Secția contencios administrativ a Tribunalului București, o acțiune împotriva statului român, reprezentat prin Ministerul Finanțelor Publice, și a solicitat obligarea acestuia la recuperarea integrală a Tezaurului României, cu stabilirea unui termen rezonabil.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.