Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şef de la Crimă Organizată, BĂTUT într-un bar: A fost TĂIAT pe față

trilulilu.ro
pumn lovitura

Probleme mari pentru autorităţi. Un şef de la Crimă Organizată a fost bătut într-un bar. Este vorba despre Şeful Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara care a ajuns la spital. Se pare că scandalul a izbucnit pe fondul consumului de alcool.

Citește și: Pe modelul STRALETEI Alexandra, fiică de polițist, acum o ELEVĂ de 18 ani si-a scos la licitatie virginitatea / FOTO

Incidentul a avut loc joi seară, într-un bar din Timişoara. Bărbatul şi prietenul său erau însoţiţi de două femei, iar la un moment dat, după ce s-au îmbătat bine, au început să se certe. Prietenul polițistului a sărit la bătaie și l-a tăiat pe față cu un pahar spart pe omul legii, scrie tion.ro, apoi s-a iscat scandalul.

Citește și: Asta e cea mai mare centrală fotovoltaică plutitoare din lume: A fost conectată la rețea

Mugurel Laviniu Poinar a fost transportat de urgenţă la Clinica de Chirurgie-Oro Maxilo-Facială din cadrul Spitalului Municipal Timișoara, acolo unde a primit îngrijiri medicale. Încă nu a fost depusă nicio plângere, însă scandalul a ajuns la urechile celor de la Inspectoratul General al Poliției Române, iar reprezentanții IPJ Timiș au deschis și ei un dosar penal în această situație. „În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe. De asemenea, Inspectoratul General al Poliției Române a dispus demararea unei anchete interne", spune Ancuța Morariu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș, conform sursei citate.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.