Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şefa studenţilor UNPR s-a dezlănţuit: Atac la 'pseudo-jurnalişti' şi 'doamna Mîndruţă'

Dobre Alexandra

În faţa valului de revoltă de pe internet, liderii UNPR încearcă să contraatace şi să-i ia apărarea lui Gabriel Oprea în scandaul iscat de moartea poliţistului care făcea parte din coloana oficială a vicepremierului. Cezar Stancu, liderul tineretului UNPR, Constantin Cherciuc, liderul elevilor UNPR din Bucureşti, şi Alexandra Dobre, preşedintele studenţilor UNPR, s-au dezlănţuit pe Facebook şi denunţă politizarea cazului.

Vezi şi: EXCLUSIV Ordin de zi pe unitate la UNPR: Apărați-vă generalul!

Şefa studenţilor UNPR este cea mai vehementă. Aceasta critică "pseudo-jurnaliştii" care îl atacă pe Oprea, iar pe Lucian Mîndruţă în numeşte "doamna Mândruţă". Alexandra Dobre se declară dezamăgită nu numai de presă, ci şi de opoziţie şi de oamenii de bună credinţă care au ajuns să creadă că liderul UNPR este vinovat.

"Atenție! Pentru toti aceia care am vazut ca au postat diverse articole referitoare la domnul ministru Oprea si nefericitul accident rutier...De cateva zile si mai ales astazi, vad pseudo-jurnalisti printre care si doamna Mandruta, care incep sa foloseasca cazul politistului mort in accidentul din Bucuresti in cel mai populist si ieftin mod cu putinta. Pe langa pseudo/jurnaliști apar si pseudo/avocați si pseudo/analiști politici care isi mai dau si ei cu părerea ca deh...De la colegii din opozitie, nu am asteptari. Ei fac o politica marunta pentru ca asta ii caracterizeaza. Ce ma doare cel mai tare este sa vad insa ca oameni de buna credinta si prieteni au ajuns sa creada aceste lucruri. Intr-adevar cazul politistului decedat este unul real si de regretat. Ministerul Afacerilor Interne a dat un comunicat de presa in acest sens si cred ca lucrurile trebuiau lamurite si incheiate. Cred ca pana la a arunca cu noroiul pe care l-ati improscat in ultimele zile, ar trebui sa va mai documentați putin referitor la cat de mult tine dansul la cadrele de poliție si armata si at de multe a facut pentru fiecare dintre aceștia si familiile lor.Lucrurile bune se vad cu ochiul liber si va spun sincer ca astfel de oameni care sa se lupte pentru interesele angajatilor, ar trebui sa existe in toate institutiile publice. Alt lucru dezamagitor pe care il vad este ca de cateva ore circula o pagina din Monitorul Oficial care spune fel si fel de bazaconii despre o Ordonanta de Urgenta care a fost discutata si a aparut inca din 14.10.2015, fiind in discuții de peste o luna, nu de azi sau de ieri. Ne place sa speculam pentru ca nu avem cu ce sa ne umplem timpul si nu știm sa apreciem lucrurile bune pe care le fac putinii oameni de caracter din Romania. Sa fim serioși. E penibil sa dam vina pe un om pentru un ACCIDENT regretabil, repet. Condoleanțe familiei si succes romanilor in a-si schimba mentalitatea...", este mesajul publicat pe Facebook de şefa studenţilor UNPR.

Vezi şi: UNPR explodează și acuză 'atacul demențial' la Gabriel Oprea

Alexandra Dobre s-a remarcat şi la petrecerea de 1 mai organizată de UNPR în Piaţa Obor din Bucureşti. Cu această ocazie, şefa studenţilor progresişti rostea un discurs pe scenă: "UNPR este casa noastră, aşa cum bine ne-a arătat domnul preşedinte Gabriel Oprea. Să nu mai părăsim ţara şi, alături de preşedintele nostru, să cucerim puterea."

Vezi și: EXCLUSIV Prima reactie a lui Gabriel Oprea

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.