Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şefi ai SRI şi Parchetului, COORDONAȚI la doctorate de Gabriel Oprea: Nume importante pe listă

gabriel-oprea-8

Gabriel Oprea a fost coordonator de doctorat pentru un fost director şi doi adjuncţi ai SRI şi pentru un fost procuror general adjunct al României. Titlurile au fost obţinute la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, instituţie care a publicat lista doctoratelor acordate în perioada 1995 – 2015. Peste 340 de persoane au obţinut titlul de doctor în Drept şi alte 278 de persoane - în domeniul „Ordine Publică şi Siguranţă Naţională”.

Potrivit listei publicate de Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, 623 de persoane au obţinut titlul de doctor la această instituţie de învăţământ, în perioada 1995 - 2015.

Citește și: Klaus Iohannis DESFIINȚEAZĂ Legea privind eliminarea celor 102 taxe: NU așa se face!

În domeniul „Ordine Publică şi Siguranţă Naţională”, începând cu anul 2004 au fost patru doctorate coordonate de Gabriel Oprea. Doctoranzii acestuia au fost Radu Timofte, fost director al SRI, generalul Ionel Marin, fost director adjunct al SRI, generalul Dumitru Zamfir, fost director adjunct al SRI, şi Marcel Sâmpetru, fost procuror general-adjunct al României, anunță Digi 24.

În 2005, au fost două doctorate, ambele coordonate de către Costică Voicu, fost şef al Poliţiei Române şi fost rector al Academiei de Poliţie, în 2006 au fost 9 doctorate, dintre care două au fost coordonate de Gabriel Oprea, iar în 2007 au fost 10 doctorate, două fiind coordonate tot de fostul vicepremier Oprea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.