Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şeful Cancelariei Prezidenţiale, acuzat că ar fi ofiţer acoperit

 mihalache hellvig sri

Dan Mihalache, şeful Cancelariei Prezidenţiale, este acuzat că ar fi ofiţer acoperit, după ce a participat la lansarea unui ONG. Acuzaţia vine de la Adrian Papahagi, unul dintre liderii Partidului M10, formaţiune lansată de Monica Macovei.

"Mihalache și SRI creează think-tanks. Tot mai pe față. Măcar știm cine conduce România. Poate, la un moment dat, România va avea și conducători civili, nu doar ofițeri acoperiți", scrie Papahagi pe Facebook, comentând ştira despre lansarea sociației New Strategy Center, un ONG pe probleme de securitate.

Joi, 9 iulie, a avut loc la Cercul Militar Național lansarea Asociației New Strategy Center, un ONG pe probleme de securitate și alte domenii importante din perspectiva intereselor naționale, care a organizat cu această ocazie o masă rotundă intitulată 'Strategia Naţională de Apărare a Ţării — obiective, direcții de acțiune și resurse'. La eveniment au participat șeful Cancelariei Prezidențiale, Dan Mihalache, consilierii de stat din cadrul Administrației Prezidențiale pe probleme de securitate, Sebastian Huluban și Constantin Ionescu, şi Georgian Pop, președintele Comisiei permanente a Camerei Deputaților și Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activității SRI.

Președinte New Strategy Center este Ionel Nițu, fost şef, până în decembrie 2012, a Departamentul Central de Analiză din cadrul SRI.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.