Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şeful CJ Giurgiu, Marian Mina, reacționează după bătaia încasată de deputatul PNL, Marin Anton: 'A venit neinvitat. A vrut să provoace'

psd sigla

Președintelui consiliului județean Giurgiu, Marian Mina, a reacționat după acuzațiile deputatului Marin Anton la adresa lui Nicolae Bădălău, potrivit cărora pesedistul l-a lovit cu pumnul şi i-a adresat mai multe injurii.

”Era o nuntă în familie, ca să spun așa. Eram doar cei din PSD, se căsătorea băiatul primarului din Comana cu fata primarului din Colibași. Eram afară, pe terasă. Marin Anton a venit singur, nu a venit cu soția. A venit neinvitat. În loc să meargă la o masă, s-a învârtit prin jur, l-a căutat cu privirea pe Niculae Bădălău. S-a uitat prin sală și a venit spre el. A început un schimb de replici, dar în afara acestor cuvinte mai tensionate, nu a fost niciun contact fizic, nici nu au fost mai aproape de doi-trei metri unul de altul. Au fost 200 de oameni de față. Nu e nimic adevărat din ce zice Anton.”, a declarat acesta pentru DCNews.

Spuneți că domnul Marin Anton minte?

”Nu este la primul incident, Marin Anton”, a răspuns Marian Mina.

”Uitați-vă, de trei luni, ce vorbește prin conferințe. Are mereu plângeri și certificate. Așa face el. Așa e omul: cu Nana, cu Rafo, cu scandal”, a concluzionat președintele consiliului județean Giurgiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.