Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şeful PNL, solicitare de ULTIMĂ ORĂ pentru Sorin Grindeanu: 'Îi cer o demisie de conştiinţă'

Inquam Photos / George Calin
Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, i-a cerut premierului Sorin Grindeanu o demisie de conştiinţă, iar parlamentarilor social-democraţi le-a solicitat să nu voteze propunerile legislative introduse în mod "forţat", luni, pe ordinea de zi a mai multor comisii parlamentare, anunţă AGERPRES.

"Îi cer lui Sorin Grindeanu o demisie de conştiinţă, care ar putea împiedica săvârşirea actului de trădare. De asemenea, în cazul în care Sorin Grindeanu nu înţelege situaţia şi refuză această demisie, le cer parlamentarilor PSD să nu se contamineze de nebunia liderului lor şi le cer să nu voteze propunerile legislative introduse forţat pe ordinea de zi de preşedintele PSD", a precizat liderul PNL.

Citeşte şi: Schimbări FĂRĂ PRECEDENT la prețurile RCA. Cum sunt AFECTAŢI şoferii

El a adăugat că liberalii vor folosi toate mijloacele procedurale, legale şi constituţionale pentru a împiedica adoptarea acestor propuneri legislative. "PNL va lupta cu toate armele constituţionale şi legale pentru a împiedica adoptarea acestor acte de trădare", a spus Orban.

În opinia acestuia, în cazul în care Sorin Grindeanu pune în prim plan interesele fundamentale ale României, nu poate face altceva decât să îşi dea demisia.

"Dacă pune mai presus de interesele sale personale, meschine, interesele fundamentale ale naţiunii române, nu poate să facă altceva decât să îşi dea demisia pentru a rupe lanţul care leagă parlamentarii PSD de trocul politic făcut de Dragnea cu cei de la UDMR", a arătat Orban.

Citeşte şi: Victor Ponta, reacție DURĂ cu privire la negocierile dintre PSD și UDMR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.