Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şeful Senatului, critici FĂRĂ PRECEDENT: 'Cea mai PENIBILĂ situaţie în care am văzut vreun politician din 1990 încoace...'

tariceanu orban

Şeful Senatului lansează critici dure la adresa liderului PNL, Ludovic Orban, după participarea acestuia la dezbaterea organizată de Grupul pentru Dialog Social. Călin Popescu Tăriceanu susţine că Orban s-a poziţionat într-o situaţie "penibilă". "Am avut o clipă senzaţia că văd o scenă din Coreea de Nord, în care cetăţenii, în pofida neajunsurilor, restricţiilor pe care le au, preamăresc în continuare regimul.", scrie Tăriceanu într-o postare pe Facebook.

Citeşte şi: Dragomir aruncă BOMBA: legătura neştiută dintre procuroarea lui Dragnea şi generalul SRI Dumbravă

"Dezbaterea pe legile justiţiei mie îmi ridică foarte multe semne de întrebare, văzând opoziţia feroce a unora din cei care lucrează în ceea ce ei numesc sistem. Şi nu vă ascund că ieri am urmărit cu mare, mare surprindere dezbaterea organizată la GDS, care mi-a sugerat ceva îngrozitor. Am avut o clipă senzaţia că văd o scenă din Coreea de Nord, în care cetăţenii, în pofida neajunsurilor, restricţiilor pe care le au, preamăresc în continuare regimul. L-am văzut pe Ludovic Orban la acea jelanie organizată la GDS cum în faţa procurorului DNA îşi recunoştea vina de a fi îndrăznit vreodată să militeze pentru drepturile şi libertăţile cetăţenilor. Este cred cea mai penibilă situaţie în care am văzut vreun politician din 1990 încoace. Eu cred că liberalii bătrâni, dacă ar fi văzut acest lucru şi anume că istoricul PNL a ajuns să-şi dorească ca instituţiile de forţă să înăspreasă regimul de limitare al libertăţilor şi drepturilor cetăţeneşti şi de continuare a abuzurilor, probabil că cine ştie ce ar fi făcut. Cred că Ludovic Orban era ieri în situaţia din bancul acela celebru din comunism în care sunt unii condamnaţi la moarte prin spânzurătoare şi la sfârșit ei întreabă smeriţi, acceptând pedeapsa şi recunocându-şi vina, dacă trebuie să aducă de acasă şi săpunul. Cam aşa era ieri Ludovic Orban. De doamna Kövesi nu mai spun nimic, pentru că nu mai are niciun rost! Dar modul în care un partid politic care se pretinde, eu ştiu, democrat-liberal în niciun caz, dar se raportează la problemele de reformă a legilor justiţiei mi se pare cu totul şi cu totul neaşteptat şi de un penibil, aşa cum v-am spus, fără limită.", a scris Călin Popescu Tăriceanu.

Citeşte şi: Liderul USR a făcut ANUNŢUL: Ce spune despre negocierile cu Dacian Cioloş şi eventuala colaborare cu PNL - VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.