Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Seful SPP, audiat la Comisia de Aparare / UPDATE: PSD iritat de protectia lui Basescu

spp

Seful SPP Lucian Pahontu a fost chemat marti la audieri in Comisia de Aparare din Senat. Audierea acestuia urmeaza sa inceapa in scurt timp.

UPDATE: Lucian Pahontu a declarat laiesirea de la audierile Comisiei ca a prezentat detalii despre intreaga activitate a serviciului in 2014.

"Am explicat toate activitatile pe care SPP le-a desfasurat in 2014", a spus Pahontu la iesire, refuzand sa comenteze controversele legate de protectia lui Traian Basescu.

Surse parlamentare susțin pentru stiripesurse.ro ca audierea sefului SPP are legatura cu protectia fostului presedinte Traian Basescu. Liderul senatorilor PSD Ilie Sarbu s-ar fi aratat deranjat de numarul mare de ofiteri SPP care il protejeaza pe Traian Basescu in deplasarile sale la Parchet si l-ar fi chemat pe Pahontu la audieri.

Opozitia insa sustine ca numarul de ofiteri SPP a fost dispus in functie de potentialul pericol la care era expus Traian Basescu. In acest context, dat fiind numarul de protestatari de la Parchet, ei ar considera ca SPP a procedat corect.

Se vor face referire și la angajările uneori la limita legii în SPP, dar și despre agresivitatea lucrătorilor serviciului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.