Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Şeful TVR: Ruşine românească! Sper Klaus Iohannis să repare gafa

Stelian-Tanase

Stelian Tănase, preşedintele director general al Societăţii Române de Televiziune, denunţă modul în care politicienii din România au ales să se despartă de Ioan Holender, fostul director al Operei din Viena, până recent director artistic al Festivalului Internaţional "George Enescu". Şeful TVR îi cere preşedintelui Iohannis să intervină şi să-l decoreze pe Holender.

"Alaltăieri, pe scena Salii Palatului, Ion Holender (numele este, de fapt, Ioan Holender - n.r.), a rostit citeva cuvinte în deschiderea concertului dat de Filarmonica din Berlin sub bagheta lui Sir Simon Rattle. Au fost cuvinte de adio, Holender se retrage din acest an de la conducerea festivalului. L-a adus acolo unde nu a fost niciodată, i-a dat o strălucire de nivel european maxim. Bucureștiul arată ca orice mare oraș muzical din lume în aceste zile, Viena, Berlin Londra etc. Ion Holender a fost factorul decisiv. Plecarea lui pune mai probleme în legătura cu ce va fi după epoca Holender. Vom vedea.

Inutil să spun că deși a făcut atît de mult pentru România, (mai mult decît toți politicienii la un loc) nu i s-a organizat o festivitate de adio (așa cum s-a facut la Viena după directoratul său de 19 ani ). Ne-am despărțit în stil românesc – cu un discurs. Și Scrisoarea pierdută se termină la fel, avem geniul vorbei. Consumăm realitatea în vorbe. Mai mult, acel discurs a fost ținut chiar de… Holender. Nu s-a găsit niciun înalt personaj să îi mulțumească public pentru cît bine ne-a făcut. Cam ingrați. Nu, domnilor!?… Sper Klaus Iohannis să repare gafa și să ii ofere cea mai înaltă decorație românească. Și tot ar fi prea puțin", scrie Stelian Tănase pe blog.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.