Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SEISM în Ministerul de Interne: Înregistrările care pot duce la DISTRUGEREA sistemului / VIDEO

breaking news stiripesurse.ro

Înregistrări audio prezentate de Antena 3 pot produce un adevărat seism în interiorul Ministerului de Interne. Ofițeri sub acoperire, infiltrați în organizații de trafic de droguri, își acuză șefii că i-au dat de gol în fața infractorilor. Ofițerii se plâng că viața le-a fost pusă în pericol de către superiorii care ar fi mână în mână cu infractorii pe care îi anchetau și urmăreau. Înregistrarea în care apare un șef de la DIICOT și sublaternii săi a fost oferită de Dumitru Coarnă, liderul Sindicatului Polițiștilor.

În înregistrarea care datează din luna ianuarie, șeful din DIICOT amenință că va executa și oameni nevinovați. Deși ar fi fost sesizate organele de anchetă, cazul nu ar fi avansat, zice Coarnă. În clipul de mai jos puteți asculta intimidări ale comisarului-şef Dan Bîrlă, şeful B.C.C.O. Bucureşti, la adresa poliţiştilor din subordine, care au curajul de a fi corecţi, demni şi de a nu răspunde anumitor comenzi.

Citește și: Prima biserică ortodoxă ce introduce messenger pentru credincioşi / VIDEO

”Toată treaba asta se va lăsa cu sancțiuni, asta îți garantez eu. Oricum vei fi sancționat. Demonstrează-mi că ești așa cum îți cer eu și atunci rămâi și lucrezi cu mine. Dacă nu, îți cauți loc în altă parte. Clar asta! Iau atitudine, să mă cunoașteți. Un an de zile sau 7 luni sau cât ...mea au fost, bă, nu rămâne! Am rămas și, în continuare, lumea nu înțelege decât forță. Eu nu vreau, nu mi-a plăcut niciodată forța. Dar, n-am ce face, frate! Că mi se pare că până nu dau niște exemple...Și, îți mai spun o chestie...În general, când începi să dai exemple, cad și oameni nevinovați. Așa se întâmplă, tăvălugul ia și oameni nevinovați. Pentru că nu stau să mai cearnă, înțelegi? E, și de aici încolo, probabil vor cădea și oameni nevinovați. Rămâi aici dacă demonstrezi că meriți. Dacă nu, la sfârșitul anului, în decembrie, îți retrag avizul de poliție judiciară, de DIICOT. Și îți cauți de drum, după aia, sincer. ”

Citește și: Celine Dion a luat-o razna după ce i-a murit soțul: Ce a putut să facă într-o emisiune TV / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.