Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Selecționerul Danemarcei anunță un meci interesant cu România

romania echipa fotbal euro 2016

Antrenorul echipei de fotbal a Danemarcei, Age Hareide, a declarat, sâmbătă, într-o conferință de presă susținută la Cluj, că meciul cu România va fi unul interesant și strâns.

'Am stat la Munchen pentru câteva zile, unde ne-am și antrenat. Acolo am pierdut câțiva jucători care s-au întors la cluburile lor. (...) Ne-am pregătit, am avut antrenamente bune la Munchen și așteptăm meciul, pentru că este un meci important pentru ambele echipe, care duc lipsă de puncte. Va fi un meci interesat, probabil strâns. România are mare tradiție în fotbal și i-am văzut anul trecut în Franța și până acum în campania de calificări. Va fi un meci interesant pe care îl așteptăm', a spus Age Hareide, scrie agerpres.ro.

El a adăugat că presiunea este mai mare pentru România, care joacă acasă.

'Este tot timpul presiune în fotbal. Avem doar zece meciuri și ambele echipe am pierdut puncte. România joacă acasă și poate că presiunea este mai mare pentru ei. Jocul colectiv este cel mai important atu al nostru. Avem mulți jucători buni și trebuie doar să jucăm bine împreună și asta este datoria mea. Avem fotbaliști care joacă la formații importante din Europa, dar cheia este să îi facem să arate ca o echipă', a menționat antrenorul Danemarcei.

Potrivit acestuia, România este o echipă cu tradiție.

'Am multe amintiri cu naționala României și aștept meciul pentru că este o echipă cu tradiție. Duminică aștept un meci deschis, pe care atât noi, cât și România dorim să îl câștigăm', a mai spus Age Hareide.

România și Danemarca se vor întâlni, duminică seară, de la 21,45, pe Cluj Arena, în preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal din 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.