Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Semnal de alarmă din PNL: "Nu putem să luăm măsuri împotriva PSD"

panica

Un deputat PNL se declara cutremurat de situatia de la prezidentiale. Electoratul este încantat de promisiunile PSD, spune acesta, in timp ce el se simte "frustrat" ca ACL nu poate să ia masuri contra social-democratilor.

„Am mers zilele acestea în campanie electorală şi am constatat cum PSD-ul promite tot felul de lucruri, cu multă nonşalanţă. Promit măriri de pensii, măriri de salarii, reîntregiri. Toate sunt începând cu 1 ianuarie. La 1 ianuarie 2015 o să se întâmple nişte lucruri fantastice. Pe noi nu ne-a chemat nimeni să discutăm bugetul anului 2015. Habar nu avem ce va fi în 2015 dar noi împărţim de acum. Nu ştim cu cât a scăzut PIB-ul. Mă simt frustrat de ceea ce se întâmplă mai ales prin faptul că nu putem lua măsuri. Am discutat cu sute de oameni şi mi-au răspuns într-un mod cutremurător:  Bine domnul deputat, dar măcar ăştia ne promit ceva”, a declarat deputatul PNL Costel Şoptică, citat de presa locala.

„Noi le explicăm oamenilor că trebuie să muncim, trebuie să colectăm taxe ca să avem ce împărţi. Nimeni nu discută de cele 40 de miliarde pe care noi trebuia să începem să le accesăm. Pe PNDR, Daniel Constatin tot a declarat că o să avem ghidul şi nu îl avem nici acum. Îmi pare rău să constat că demagogia prinde atât de uşor. Noi încercăm să schimbăm mentalitatea oamenilor şi să ducem România spre vest”, a mai spus acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.