Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Semnal din PSD: lecție pentru Victor Ponta, din Marea Britanie

ponta nervos

Premierul Victor Ponta este unul dintre puținii lideri politici din Europa care a reușit să rămână la putere, asta deși a pierdut la scor un rând de alegeri. Europarlamentarul PSD, Cătălin Ivan, îl torpilează pe Victor Ponta și îi dă exemplul liderului partidului laburist din Marea Britanie, Ed Miliband, care își anunță demisia de onoare, după pierderea alegerilor de către partidul său.

”Regret mult rezultatul alegerilor din Marea Britanie, cu atat mai mult cu cat stiu campania laburistilor si pot spune ca a fost una dintre cele mai serioase si dinamice din cate am vazut. Ed Miliband ar fi fost sigur un foarte bun premier.
Desi a condus foarte bine partidul, desi a facut o impresie foarte buna, desi nu a luat decizii gresite si nu i se poate imputa absolut nimic, acesta a anuntat astazi ca isi da demisia din functia de lider al partidului.
Ca sa intelegem cu totii de ce politica romaneasca nu are nicio legatura deocamdata cu cea europeana, si de ce Victor Ponta nu va fi niciodata un lider de talia celor din tarile catre care ne uitam cu invidie”, scrie Cătălin Ivan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.