Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SEMNAL Nr.2 din PSD atac la UNPR? 'Indiferent de funcții, responsabilii trebuie să plătească'

proteste

Până acum PSD s-a ținut departe în ambele scandaluri care au zguduit România în ultimele două săptămâni: Tragedia de la Clubul Colectiv și Tragedia în care a murit polițistul Bogdan Gigină.

După manifestația masivă din București și mari orașe din țară la care s-au strigat sloganuri anti-guvernamentale și anti-UNPR, prin vocea lui Valeriu Zgonea, președintele executiv al PSD și președinte al Camerei Deputaților PSD-ul cere capete tăiate:

Îi înțeleg pe oamenii care au ieșit în seara aceasta în stradă. Le înțeleg furia. Cred că a venit momentul ca întreaga clasă politică să înțeleagă că nu mai merge cu jumătăți de măsură.

De data aceasta, trebuie să se meargă până la capăt. Trebuie ca societatea să știe exact cine și de ce se face vinovat pentru moartea acelor tineri nevinovați.

Regulile nu mai trebuie aplicate discreționar. Legile nu mai trebuie acoperite de corupție și șpăgi. Aplicarea corectă a legilor poate salva vieți. La fel cum nerespectarea lor a omorât oameni. Este nevoie să se afle adevărul și toți cei care se fac vinovați de această tragedie să plătească, indiferent ce funcții sau responsabilități au.

Memoria tinerilor morți in ”Colectiv” nu are nevoie de monumente, ci de dreptate!”, susține președintele Camerei Deputaților într-o postare pe pagina de Facebook.

Surse din PSD susțin că e doar prima salvă a social-democraților împotriva partenerilor de la UNPR. Curentul majoritar care se formează printre PSD-iști e acela că vicepremierul Gabriel Oprea și partidul său devin din ce în ce mai toxici în perspectiva localelor și parlamentarelor de anul viitor.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.