Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Semnal pentru Victor Ponta: PSD își DIZOLVĂ o întreagă filială de mare oraș

Din teritoriu vine un semnal extrem de important pentru conducerea centrală a PSD. Liderul PSD Cluj, deputatul Aurelia Cristea, a luat decizia de a dizolva organizația locală. Acesta este un semnal major pentru conducerea centrală, în condițiile în care strategii PSD s-au plâns că în Transilvania s-au obținut scoruri mult prea mici la prezidențiale.

”Conducerea organizației municipale a agreat, vineri dizolvarea Biroului Permanent Municipal, această propunere urmând sa fie trimisă statutar, spre validare, Biroului Permanent Județean al PSD Cluj. Ne propunem deschiderea PSD, modernizarea sistemului de promovare a membrilor de partid. Îi pe cei interesați să participe la acest nou proiect politic. Deschidem ușile PSD Cluj-Napoca. Eliminăm acea „bătaie pe funcțiile politice”, prin concursul de proiecte. Fiecare candidat trebuie să-și prezinte în interiorul organizației dar și public CV-ul. Un partid politic nu este o organizație secretă, ci o asociere de idei ce își propune să administreze sau guverneze, astfel transparența trebuie să fie totală.”, a declarat Aurelia Cristea.

Organizația PSD Cluj are importanță strategică, în viziunea liderilor de la centru. Noul PNL deține primăria Cluj, prin Emil Boc, dar lupta se dă la Consiliul Județean, acolo unde locul este vacant, datorită problemelor penale ale fostului președinte, Horia Uioreanu (PNL).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.