Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatoarea 'coafor', la Bruxelles pe banii statului pe post de 'actor relevant in servicii' secrete

steliana miron

Senatoarea Steliana Miron, cunoscuta mai mult pentru stilul sau vestimentar si pentru declaratia potrivit careia indemnizatia de parlamentar nu-i ajunge nici de coafor, pleaca la Bruxelles pe banii statului pe post de ''actor relevant in aria seriviciilor de informatii''.

Senatul a aprobat saptamana aceasta participarea senatorilor Steliana Miron si a lui Marian Pavel la conferinta 'Controlul democratic al serviciilor de informatii in cadrul Uniunii Europene'. La conferinta organizata de Comisia pentru Libertati Civile, Justitie si Afaceri Interne a PE sunt invintati 'actor relevant in aria seriviciilor de informatii'.

Uitandu-ne pe studiile si activitatea parlamentara a Stelianei Miron nu am reusit sa ne dam seama ce expertiza are domnia sa in domeniul serviciilor de informatii. Niciun proiect al sau de lege nu vizeaza domeniul serviciilor de informatii, interpelarile adresate Guvernului nu vizeaza serviciile, iar studiile sale de Drept nu au o legatura 'relevanta' cu serviciile.

Citeste si: Senatoare nemulţumită de salariu: 1000 de euro dau doar la coafor

Câţi bani sparge în mall senatoarea PNL căreia nu îi ajung 1000 de EURO la coafor/ VIDEO

Acelasi lucru se poate spune si despre senatorul PSD Marian Pavel. Singurul lucru care ii recomanda este apartenenta lor la Comisia Juridica din Senat, insa nu par a avea o expertiza in domeniul Serviciilor de informatii, iar ca simpli membrii ai Comisiei nu au nici o putere decizionala care sa influenteze 'relevant' legislatia in domeniul 'intelligence'.

Cu toate acestea Senatul a aprobat participarea celor doi la Bruxelles pentru aceasta Conferinta. Statul le va plati cazarea de 233 de euro pe noapte, timp de doua zile, le va asigura biletele de avion si le va acorda o diurna de 100% plus un avans pentru cheltuieli. In baza unor documente justificative statul le va acorda decontarile de rigoare la intoarcerea in tara.

Vizita celor doi la Bruxelles a fost aprobata in detrimentul unei alte vizite a doi senatori in Israel, invitati la o expozitie Internationala pentru Aparare si Securitate. Aceasta deschidea posibilitatea intaririi relatiilor cu Israel in domeniul apararii.

Senatoarea Steliana Miron nu a putu fi contactata de stiripesurse.ro pentru a prezenta argumentele participarii sale la aceasta conferinta.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.