Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senator PSD, noi afirmaţii dure despre homosexuali: Ce le-a transmis de Paşte

psd sigla

Un senator PSD cu vederi tradiţionale iese din nou la rampă. Parlamentarul face noi afirmaţii dure la adresa homosexualilor chiar de Sărbătorile Pascale. Ioan Deneş, cel care vrea să le interzică celor de acelaşi sex să se ţină de mână pe stradă, îşi continuă ofensiva la adresa acestora.

Mai multe detalii aici: Un senator PSD vrea ca persoanele de acelaşi sex să nu aibă dreptul de a se ţine de mână

În timpul Marşului Învierii, Deneş a lansat o nouă tiradă la adresa homosexualilor. "Vreau să vă spun că mă bucur foarte mult să văd la un astfel de marş atât de mulţi români, iar bucuria mea este deplină pentru că ştiu că toţi din acest loc şi de la acest marş suntem creştini. Să ştie toată lumea că suntem mândri că suntem români creştini. În ultima vreme prea mulţi vin şi ne spun că nu mai e o mândrie să fii creştin, ba mai mult că nu mai e la modă să fii creştin. Vreau să spun tuturor celor care vor auzi, vor vedea şi vor citi despre acest marş că noi suntem creştini nu pentru că e la modă sau nu e la modă acest lucru. Noi suntem creştini pentru că suntem copiii lui Hristos răscumpăraţi de El. Marele scriitor Marin Preda, în romanul ”Cel mai iubit dintre pământeni”, publicat în 1980, o capodoperă a literaturii româneşti, scrie o expresie memorabilă: Dacă dragoste nu e, nimic nu e. Parafrazând autorul, la evenimentele pe care le petrecem în zilele acestea, aş spune următoare expresie: Dacă Înviere nu e, nimic nu e. Aceste expresii nu le folosesc în mod aleatoriu, ci ele au fost cele care au definit un personaj unic care s-a născut şi a trăit în această lume în urmă cu două mii de ani, iar acesta, pentru că a iubit foarte mult oamenii de atunci şi de acum a fost dispus ca eu, dumneavoastră, noi toţi, să avem parte de iertarea păcatelor, iar prin Învierea Lui să avem garanţia îndeplinirii promisiunilor pe care El le-a făcut", a spus Deneş, conform timponline.ro.

Citește și: Ce grile de impozit pregăteşte Guvernul!

Senatorul PSD a adăugat: ”Ştiu că unii dintre cei care vor vizualiza acest marş o să-mi ia cuvintele să le împartă în silabe şi să le interpreteze în mod eronat. Au mai făcut-o nu cu mult timp în urmă. Vreau să le spun tuturor acestora că aici, la acest eveniment, suntem mulţi oameni şi alte milioane de creştini sunt acasă. Vreau să le spun foarte clar că noi de aici şi cele milioane de acasă nu vom pune nici o virgulă în plus sau în minus de la adevăratele valori morale în care credem”.

Ioan Deneș a menționat că este crescut ”ca şi multe milioane de români într-o familie simplă”: ”Părinţii nu au avut nicio pregătire universitară şi nici în vocabularul lor foarte multe cuvinte elevate, dar ne-au învăţat pe mine şi pe mulţi dintre dumneavoastră multe valori şi multe lucruri care ne-au definit şi ne-au creionat viaţa de copii şi de adulţi mai târziu. Dintre acestea două le consider fundamentale. Primul este: nu venim de nicăieri şi plecăm spre nicăieri. Tot ce vedem în jurul nostru are la bază un creator care este Dumnezeu şi acest Dumnezeu l-a creat pe Adam bărbat şi pe Eva femeie. Al doilea lucru pe care l-am învăţat de la părinţii mei este că adevărul ne face liberi. Şi pentru că vrem să trăim într-o ţară în care să fim liberi şi să fie liberă vom spune că întotdeauna adevăratul, chiar dacă acest adevăr deranjează pe unii”.

Citește și: Vine CRIZA financiară? La ce ne putem aștepta

”Unii mă consideră un politician atipic şi îmi spun că nu e foarte bine să ai o poziţie foarte tranşantă în ceea ce priveşte definirea familiei şi alte probleme legate de această temă. Nu dă bine la CV, s-ar putea să am de suferit în cariera mea politică în contextul european actual. Le spun tuturora că cei de aici şi alte milioane de români creştini avem dreptul să avem în ţara noastră o legislaţie corectă din punct de vedere moral, legislaţie care să garanteze dreptul la inocenţa copiilor şi nepoţilor noştri. În acest oraş, în judeţul nostru, în România suntem milioane şi milioane de creştini şi dorim ca acest lucru să ne fie respectat de prietenii noştri europeni. Valorile morale pe care le avem şi în care credem sunt valorile noastre şi dorim să ne fie respectate. Nu avem nevoie de valori morale de tip surogat în care să fim nevoiţi să îi spunem lui Adam Eva şi Evei Adam. Adevărul biologic este unul sigur şi acesta este scris în certificatul de naştere al fiecăruia dintre noi. Închei spunându-vă că structural sunt un om tolerant şi înţelegător, dar niciodată nu voi face rabat de la adevăr. Mă voi lupta cu acest adevăr să-l spun şi să-l ştie toată lumea chiar şi cei care se uită cu reţinere la noi, le spun că Hristos a înviat nu doar pentru noi, ci şi pentru ei. Sărbători în pace şi linişte vă doresc tuturora alături de cei dragi, alături de familiile noastre, de copii, de părinţi. Şi vă mai spun încă o dată pentru ziua de mâine: Hristos a înviat!”, a mai spus Deneș, conform sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.