Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorii juriști au dat undă verde arestării Ancăi Doina Tudor

doina tudor

Comisia Juridica a Senatului a dat, marti, un raport favorabil solicitarii procurorilor DNA privind incuviintarea retinerii si arestarii senatorului PNL Doina Anca Tudor, cu 9 voturi pentru, un vot impotriva si un vot anulat.

Senatorul PNL Doina Tudor a declarat, marţi, după audierea sa în Comisia juridică a Camerei superioare, că a prezentat toate dovezile în sprijinul nevinovăţiei sale şi a arătat că nu le cere nimic colegilor în ceea ce priveşte votul din plen.

'Am prezentat toate adevărurile şi toate dovezile pe care le am şi care au fost depuse inclusiv aici. Nu pot să vă spun că există o părere, pentru că nu au cum să-şi dea o părere de faţă cu mine (membrii Comisiei juridice - n.r.), asta vor dezbate mai departe. Au fost prezentate datele de către cei doi avocaţi ai mei, cu materialele pe care le-am depus la comisie', a explicat Doina Tudor.

Întrebată dacă are emoţii pentru votul de miercuri din plenul Senatului, Doina Tudor a răspuns: 'Dar cine nu ar avea? (...) Nu le cer nimic (n.r. colegilor). Nu am niciun drept să le cer colegilor mei niciun fel de... nimic'. Ea nu a negat că îi este teamă de ceea ce va urma. 

Doina Tudor este anchetată în dosarul în care fostul său soţ, Daniel George Tudor, este cercetat pentru luare de mită, la data faptei preşedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, ulterior vicepreşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară.

DNA precizează că, în perioada martie-mai 2013, Doina Tudor l-a ajutat în mod direct pe Daniel Tudor să primească suma de 200.000 de euro (din suma totală de 300.000 de euro primită de acesta), pentru ca el, în calitate de preşedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, să favorizeze o firmă de asigurări care făcuse obiectul unor activităţi de control.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.