Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul Cordos, decizie majora dupa implicarea sa intr-un dosar de coruptie

alexandru cordos

Senatorul social-democrat Alexandru Cordoş a luat o decizie majora dupa ce DNA a inceput urmarirea sa penala, dar si a sotiei si fiicei sale. El a anunţat sâmbătă că se autosuspendă din toate funcţiile deţinute în PSD.

"Mă autosuspend pentru a nu implica PSD în situaţia juridică pe care o voi clarifica în justiţie. Am încredere în justiţie", a anunţat senatorul Alexandru Cordoş prin intermediul unui comunicat de presă transmis sâmbătă AGERPRES.

Decizia senatorului clujean vine după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis vineri, la propunerea DNA, arestarea preventivă pentru 30 de zile a Mihaielei Lucia Cordoş, soţia sa, acuzată de trafic de influenţă în formă continuată.

Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată.

În acelaşi dosar este urmărit penal şi senatorul Alexandru Cordoş, dar şi fiica sa, Andreea Alexandra Cordoş, pentru complicitate la trafic de influenţă în formă continuată.

Alexandru Cordoş se află la al doilea mandat în Parlamentul României. El a ocupat în perioada 1994 - 2008 funcţia de vicepreşedinte al Organizaţiei Municipale Cluj-Napoca, iar din 2008 până în prezent funcţia de preşedinte executiv al organizaţiei judeţene a PSD Cluj. El era şi membru în Consiliul Naţional al PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.