Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Senatorul John McCain ne UMILEȘTE: 'Noi suntem ca România? Ce dacă iese Donald Trump'

sua

Un celebru senator american "a sărit calul". Acesta a jignit ţara noastră fără niciun pic de jenă. Republicanul e un fost candidat la preşedinţia SUA.

Senatorul republican John McCain a declarat că, indiferent dacă Donald Trump va deveni preşedinte, sistemul democratic de control instituţional funcţionează în Statele Unite, spunând: "Nu suntem România". Numeroşi politicieni şi analişti din Statele Unite, inclusiv din Partidul Republican, sunt preocupaţi de perspectiva unei victorii a controversatului magnat Donald Trump în scrutinul prezidenţial. În acest context, senatorul republicanul John McCain, devenit recent un susţinător reticent al lui Donald Trump, a declarat că naţiunea americană nu va fi în pericol în cazul în care controversatul politician devine preşedinte.

Citeşte şi: Tragedie în motociclism: A decedat pe circuit la doar 25 de ani / VIDEO

"Eu cred în continuare că avem instituţii guvernamentale care vor ţine sub control o persoană care ar încerca să îşi depăşească atribuţiile constituţionale", a declarat John McCain, citat de ziarul The New York Times. "Avem Congresul. Avem Curtea Supremă de Justiţie. Nu suntem România", a adăugat McCain. "Instituţiile noastre, inclusiv presa, sunt încă suficient de puternice pentru evitarea" actelor neconstituţionale, a subliniat senatorul republican. Săptămâna trecută, controversatul magnat Donald Trump a atins numărul de voturi necesar pentru a reprezenta Partidul Republican în scrutinul prezidenţial din Statele Unite, conform gandul.info.

Citește și: ÎNFIORĂTOR Doi lei au fost împușcați după ce un tânăr sinucigaș s-a aruncat în cușca lor / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.