Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALERTĂ - Senatul face scut în fața DNA: ministrul pentru Relația cu Parlamentul, SCĂPAT de procurori

Senatorii au respins solicitarea DNA de încuviințare a urmăririi penale pentru ministrul pentru Relația cu Parlamentul, Viorel Ilie. Cereea DNA a fost respinsă cu 37 de voturi pentru și 77 împotrivă și o abținere.

Comisia juridică a Senatului a dat pe 26 septembrie aviz negativ cererii de începere a urmăririi penale a ministrului Viorel Ilie. Avizul Comisiei juridice este înscris pe ordinea de zi a Biroului permanent de marţi, aflat în desfăşurare. 

Ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul a fost audiat pe 13 septembrie la Comisia juridică a Senatului. Viorel Ilie s-a declarat "complet nevinovat" de acuzaţiile aduse de procurorii DNA. 

Pe 25 august, procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a cerut sesizarea Senatului pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale faţă de Viorel Ilie pentru instigare la folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, în perioada exercitării funcţiei ministeriale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.