Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sentință finală în Dosarul Mită în elicopter: Vasile Avram face 3 ani de pușcărie

Fostul șef al arbitrilor, Vasile Avram, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare în cazul "Mită în elicopter", care s-a încheiat azi, după 53 de termene.

Pe rînd, din 2011 încoace, Vasile Avram şi ceilalţi inculpaţi în dosarul "Mită în elicopter" au fost arestaţi (2011), apoi achitaţi (2013). Două dintre personajele centrale, Sorin Ţerbea şi Nicolae Iacobescu, au decedat între timp într-un accident de elicopter în iulie 2013.

Potrivit procurorilor, în mai 2011, în timp ce era supervizor la întîlnirea FCM Tg. Mureş - U Cluj, Avram ar fi primit de la Ţerbea suma de 19.000 de euro pentru delegarea unor arbitri agreaţi de gruparea ardeleană la meciurile din sezonul 2011-2012.

De asemenea, Avram ar fi beneficiat de transport gratuit cu elicopterul pe ruta Bucureşti - Tg. Mureş şi retur, aparatul de zbor fiind pus la dispoziţie de Ţerbea. Costul transportului era de 3.000 de euro.

Vasile Avram este al doilea șef al arbitrilor care primește o condamnare, după Gheorghe Constantin, care a luat 5 ani cu executare în dosarul "Mită pentru arbitri 1".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.