Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SENZAȚIONAL: Discursul cu care și-a motivat Șumudică jucătorii în vestiar - FOTO

Marius Sumudica

Astra a învins-o aseară pe Austria Viena, în deplasare, scor 2-1, şi păstrează şanse de calificare în primăvara europeană. Imediat după meci, Marius Şumudică a dezvăluit care crede că a fost momentul-cheie al partidei. Digi Sport a aflat că înaintea întâlnirii din Austria, tehnicianul campioanei le-a citit elevilor săi un discurs motivaţional.

Astra a fost condusă cu 1-0, însă a reuşit o răsturnare spectaculoasă de scor şi o nouă victorie incredibilă, care menţine vii speranţele calificării, anunță Digi Sport.

Citește și: Tamaș, APĂRAT de Adi Popa: 'Toți se rezumă la glume cu băutura, dar puțini apreciază ce face el'

"Noi, cei puţini! Noi, ăştia de la Londra! Am fost mulţi, am luat titlul, am lasat împreună o ţară întreagă cu ochii-n soare şi am arătat că în fotbalul ăsta nu există doar unii. Aceiaşi! Apoi, am rămas puţini, poate prea puţini. (...) Noi am fost tot ce mai însemna fotbal în România! Dacă iese bine, NOI vom fi singurii. Alţii nu vor mai exista pentru ceva timp de acum încolo. Nu ştiu ce va fi de la anul, nu ştiu pe unde voi fi eu sau voi. Dar seara asta e importantă! Ştiţi de ce? Vom rescrie definitiv istoria, vom deveni fiecare mai puternic şi mai bun, dar cel mai important e că vom rămâne NOI. Voi şi cu mine! (...)", sunt pasaje din mesajul motivaţional citit de Marius Şumudică.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.