Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Serialul 'The Strain' va ajunge la final după al patrulea sezon

sideshowtoy.com
the strain serial

'The Strain', serialul de ficţiune difuzat de postul FX şi creat de Guillermo del Toro, Chuck Hogan şi Carlton Cuse, va ajunge la final după al patrulea şi ultim sezon, a informat ediţia digitală a revistei Variety, relatează EFE, conform agerpres.ro

Formatul, care în prezent se află în al treilea sezon, se va despărţi de micul ecran în vara anului 2017, a precizat publicaţia. Decizia a fost luată chiar de creatorii serialului, a precizat revista. 

"Vrem să-i mulţumim lui Carlton, Guillermo, Chuck şi echipei sale de creaţie, precum şi distribuţiei sale extraordinare, pentru aceste sezoane incitante", a declarat Nick Grad, preşedintele FX Networks.

Se aplică și în România! Ce lovitură grea primesc băncile


'The Strain', bazat pe o trilogie scrisă de Guillermo del Toro cu ajutorul lui Chuck Hogan, a avut premiera în iulie 2014 care îi are în distribuţie pe Corey Stoll, David Bradley, Kevin Durand, Jonathan Hyde, Richard Sammel, Natalie Brown, Miguel Gómez şi Joaquín Cosío. 

În trilogia lui Guillermo, un avion Boeing 777 aterizează la Washington, capitala SUA, cu toţi pasagerii de la bord decedaţi şi cu semne că alături de ei a călătorit o fiinţă ciudată. 

Toate acestea înainte de a descoperi că vampirii se pregătesc să pună capăt civilizaţiei. Al treilea sezon al serialului se încheie la 30 octombrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.