Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sexul și politica la români

Adevarul.ro

În lunga vară fierbinte pe care o traversăm cu toții, nu avea cum să lipsească din meniul nostru și sexul, în toate formele sale, condimentul perfect și perfid. Ultimul scandal, cel cu numirea lui Tudor Ionescu (Tuddy) ca viceprimar al Bucureștiului, readuce în prim plan scandalurile sexuale din politica românească.

Pentru că nu, mâna lui Tuddy nu este chiar un caz singular.

Imediat după 1989 am avut parte și de o revoluție sexuală a poporului român. Atât de oprimat în sexualitatea sa, românul a explodat, la propriu și figurat odată cu mult așteptate eliberare de sub comunism. Și uite așa, au început să apară și scandalurile sexuale:

1) Cel mai cunoscut scandal al anilor 90 a fost cel declanșat de Vadim Tudor, în care se vorbea de o relație între președintele de la acele momente, Emil Constantinescu și actrița Rona Hartner. Cea mai urmărită emisiune tv din istoria post decembristă are ca subiect acest scandal, Marius Tucă Show avându-i invitați pe Vadim și Rona Hartner.

2) Tuddy nu este chiar deschizător de drumuri nici pe calea sa, în 2009 avem parte de o înregistrare care a făcut furori, cu ministrul muncii de atunci, Paul Pacuraru, cel care se autosatisfăcea în fața calculatorului.

3) Mihai Bălășescu, fostul apropriat al lui Crin Antonescu este cel care a făcut celebră canapeaua din biroul șefului PNL, după ce înregistrări în care acesta se lăuda că a făcut sex acolo au ieșit la iveală.

4) DNA-ul și interceptările au adus și ele ceva sare și piper în viața politică și sexuală de la noi. Craiul de la Iași, Gheorghe Nichita și pasiunea sa mistuitoare pentru domnișoara Samson au ținut capul de afiș anul trecut. Aici se adaugă și nonconformistul cuplu Ioan Oltean și Crinuța Dumitrean.

5) Nu în ultimul rând, și doamnele din politica românească au avut parte de astfel de scandaluri. Iubirea transoceanică dintre Corina Crețu și Colin Powell a făcut deliciul presei de pretutindeni. Ultimul caz este chiar din ultima campanie electorală, cea pentru locale, când Laura Chiriac a fost surprinsă sărutându-se cu Sergiu Diacomatu.

Este greu de spus dacă aceste scandaluri sexuale care apar la anumite intervale în politica de la noi fac bine sau rău protagoniștilor. Depinde foarte mult de la un caz la altul. Cert este că Tuddy este doar o nouă bornă în lunga listă a scandalurilor de genul, dar în mod sigur nu va fi ultima.

Căci românilor le place la nebunie politica. Și sexul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.