Sfaturi esenţiale ale specialiştilor care trebuie respectate cu sfinţenie pentru a nu avea probleme de sănătate după masa de Paşti. Ne expunem la un pericol dacă am combina tradiţionalele sarmale cu smântâna.
Citeşte şi: Capturi impresionante ale poliţiştilor: Peste 100 de oameni au fost ARESTAŢI
Este un obicei alimentar foarte apreciat de gurmanzi, dar nerecomandat de nutriționiști. Sărmăluțele cu smântână și mămăliguță. Combinația este nocivă pentru organism, pentru că varza, combinată cu smântâna, carnea tocată, grăsimea și mămăliga vor produce atât disconfort alimentar și flatulență, cât și dureri abdominale, eventuale crize biliare și depunere de țesut adipos, adică ne vom simți rău după masă și ne vom îngrășa. Cei care simt nevoia să adauge și pâine greșesc și mai mult, conform jurnalul.ro. La fel se întâmplă și cu tradiționalul ciolan cu fasole sau cu varză călită.