Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sfaturi extrem de utile: Cum îţi poate fitness-ul să te transforme

libertatea.ro
corp uman

Cel mai greu este… să începi! Regula este cu atât mai mult valabilă atunci când te hotărăşti să adopţi un stil de viaţă sănătos, să ai o alimentaţie corectă şi să mergi la sală. Apoi, al doilea hop este… să continui! Mai ales că atunci când ne hotărâm că vrem să facem sport şi ne decidem să mergem la sala de fitness pentru a ne tonifia corpul, avem de multe ori aşteptări nerealiste, conform exquiz.ro.

Ştiu, fiecare dintre noi am vrea să vedem transformări radicale după numai câteva săptămâni. Iar, cu atât mai mult, tentaţia de a renunţa devine mai mare atunci când nu reuşim să obţinem imediat rezultatele la care visam. Dar perseverenţa este întotdeauna cheia succesului, o demonstrează şi persoanele din aceste imagini. Fotografiile, realizate înainte şi după ce au început să facă sport, arată transformarea uluitoare pe care o produce fitnessul asupra corpului.

Deşi oricine îţi doreşte muşchi perfect tonifiaţi şi „pătrăţele” pe abdomen, sunt puţini cei care ştiu câtă muncă implică şi în cât timp poate fi realizat acest lucru. Sportul nu este esenţial doar pentru cei are vor să slăbească, ci şi pentru cei care vor să se îngraşe. Atunci când muşchii sunt lucraţi, creşte masa musculară şi odată cu ea şi greutatea corpului. Iar transformarea este de obicei uimitoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.