Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sfaturile unui rezident american: Ce trebuie să căutăm la un candidat / VIDEO

administratia prezidentiala

Unul dintre americanii îndrăgostiți de România, Don Lothrop, initiatorul RomaniaOne, transmite un mesaj românilor pentru alegerile prezidențiale de duminică. El a postat recent pe YouTube un video in care ii indeamna pe romani sa iasa la vot, "daca cetatenii romani vor sa culeaga roadele democratiei, trebuie sa se implice in cartierele, orasele si viata publica a tarii lor. Trebuie sa invete legile, sa lucreze impreuna, sa gaseasca solutii bine gandite si sa faca totul public. Intunericul castiga intotdeauna atunci cand o persoana se lupta singura cu coruptia dintr-un birou cu usa inchisa".

Lothrop arata, totodata ca "romanii trebuie sa inceteze sa creada ca doar in Romania politicienii sunt corupti", acest fenomen fiind unul universal in randul politicienilor pentru ca "puterea corupe peste tot".

In ceea ce priveste clasa politica din tara noastra, Don Lothrop considera ca "Romania are nevoie disperata de un guvern care sa lucreze pentru oameni, nu un sindicat de crima organizata care deserveste nevoile a 300 de familii bogate".

Omul de afaceri american arată că "nu putem schimba realitatea politica daca nu votam. Nu-mi plac niciodata candidatii de pe buletinul de vot in SUA, si totusi votez. Nu votez pentru o persoana, votez probleme si principii. Data fiind toata coruptia din Parlamentul Romaniei, ar trebui sa avem mereu un presedinte independent de partidul cu majoritate in Parlament".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.