Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SFIDARE la nivel înalt. Marine Le Pen A REFUZAT să poarte vălul islamic în Liban - FOTO/VIDEO

Marine Le Pen, candidata extremei drepte la alegerile prezidenţiale în Franţa, a refuzat marţi să poarte vălul islamic la întâlnirea cu marele muftiu al Beirutului în capitala libaneză, relatează France Presse, potrivit agerpres.

La sosirea şefei Frontului Naţional pentru întâlnirea cu Abdellatif Deriane la birourile acestuia din Aicha Bakkar, marţi dimineaţa, i s-a întins un văl.

content-image

"Cea mai înaltă autoritate sunnită a lumii nu a avut această exigenţă, în consecinţă nici eu nu am vreun motiv să ... Dar nu este grav, puteţi să-i transmiteţi marelui muftiu consideraţia mea, însă nu voi purta văl", a spus Le Pen, care a plecat apoi. Ea se referea la vizita sa în mai 2015 în Egipt, unde se întâlnise cu Ahmed al-Tayeb, marele imam al moscheii Al-Azhar din Cairo.

Citeşte şi: Situaţie TENSIONATĂ pe cerul Germaniei. Avioanele militare au interceptat o cursă de pasageri

"Cererea îi fusese transmisă ieri şi ea anunţase că nu îi va da curs. Invitaţia nu a fost anulată" şi Marine Le Pen s-a dus la întâlnire, a precizat o sursă din anturajul preşedinte FN.

Marine Le Pen se află în vizită de duminică până marţi după-amiază în Liban. Ea urmează să se întâlnească cu patriarhul maronit Bechara Rai şi apoi să aibă o întrevedere cu Samir Geagea, şeful partidului Forţele libaneze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.