Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Shakira anunță inaugurarea în Germania a turneului său 'El Dorado World Tour'

bilboard.com
Shakira

Cântăreaţa columbiană Shakira a anunţat marţi lansarea turneului său mondial, 'El Dorado World Tour', care va începe cu o etapă în Europa, la 8 noiembrie la Koln, (Germania) şi va continua din ianuarie 2018 în America de Nord, fără să cuprindă deocamdată concerte în America Latină, relatează EFE, conform agerpres.ro

Este un turneu care are loc la şase ani după 'Sol World Tour', cu peste 100 de concerte în întreaga lume între 2010 şi 2011. De atunci vedeta columbiana a devenit mamă a doi copii şi s-a îndepărtat de scenă, dar a lansat albumele 'Live from Paris' (2011) 'Shakira' (2014) şi 'El Dorado', apărut în mai anul acesta. 

Turneul va prezenta 'El Dorado', cel de-al 11-lea său album de studio care include hituri ca 'La bicicleta', 'Chantaje', 'Me enamoré' sau 'Deja  vu'. 

După primul său spectacol la Koln, cântăreaţa din Barranquilla va concerta în Franţa, Luxemburg, Belgia, Olanda, Spania, Italia şi Elveţia şi va încheia prima parte a turneului său european la Zurich la 4 decembrie. 

Etapa americană va începe la 9 noiembrie la Orlando (Florida) şi va continua cu spectacole la Miami, Washington, New York, Montreal, Toronto, Detroit, Chicago, Houston, Dallas, San Antonio, Phoenix, California şi Las Vegas. 

"Vom anunţa mai târziu şi datele pentru America Latină", se arată într-un comunicat. 

Vânzarea generală a biletelor va începe vineri de la ora 10:00 pe platformele oficiale a promoterului Live Nation. 

Cu peste 60 de milioane de albume vândute în întreaga lume, Shakira a devenit un fenomen mondial şi câştigătoare a două premii Grammy şi opt Latin Grammys. Este de asemenea singura artistă din America de Sud care a ajuns pe primul loc în topurile din SUA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.