Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SIE caută spioni pe net: Ce criterii trebuie să îndeplineşti ca să intri în serviciul lui MRU

sie

Serviciul de Informaţii Externe caută spioni pe net. Nu e nicio glumă. Există şi anunţ pe net, iar criteriile sunt extrem de serioase.

Serviciul de Informatii Externe, cel care se ocupa cu strangerea de informatii din strainatate pentru apararea intereselor tarii, cauta spioni. Cei care vor sa aplice pentru un post trebuie sa treaca de un test on-line destul de dificil. Oamenii care chiar vor sa intre in serviciul statului sau care doar au chef sa isi testeze abilitatile si sa se distreze au la dispozitie trei tipuri de provocari, afisate pe site-ul institutiei.

Citeşte şi: Gestul GOLĂNESC al lui Cristiano Ronaldo: A atacat un reporter în ultimul hal / VIDEO

La primul, cel situational, candidatul primeste o misiune in strainatate, asemanatoare celor intreprinse de SIE, in care trebuie sa indeplineasca mai multe sarcini, pe baza unui desfasurator. Spionul va primi o prezentare a situatiei, lista de instructiuni si 12 intrebari despre parcursul misiunii. Cel de-al doilea, de cultura generala, vrea sa vada cat de bine isi mai aduc aminte oamenii evenimentele istorice importante, capitalele lumii, dar si felul in care sunt organizate institutii precum ONU, UE sau NATO.

Citeşte şi: Răspunsul lui Pavel Abraham la nucleara lui Traian Băsescu: 'Bate câmpii'

Al treilea test, poate cel mai dificil din aceasta suita, le pune la incercare candidatilor logica si acuitatea in gandire. Ei vor fi pusi sa faca mai multe calcule matematice de baza si sa recunoasca forma abstracta care se potriveste cel mai bine intr-un sir, ori regula dupa care se completeaza o suita de numere. La final, oamenii vor primi o apreciere din partea SIE, in functie de prestatia lor, si vor avea posibilitate sa se inscrie pentru un interviu cat se poate de real, conform ProTV.

Citește și: Proorocire ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE despre România: Vine URGIA

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.