Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sile Cămătaru, reacţie dură la acuzaţia că ar fi vrut să o omoare pe Udrea

sile udrea

Elena Udrea a primit în luna martie o scrisoare în care era anunţată că Sile Cămătaru vrea să atenteze la viaţa ei, după cum a anunţat STIRIPESURSE.RO, în exclusivitate. Liderul interlop ar fi vrut să pătească o persoană cu 15.000 de euro pentru a o înţepa cu Udrea cu un an infectat cu virusul HIV.

Vezi şi: EXCLUSIV Udrea a fost amenințată: 'Mi-au spus să te înțep'! Ce sumă a fost pusă la bătaie/ DOCUMENT

"Eu mă numesc Petre și sunt arestat la Colibași pentru răpire și cămătărie. Am prietenie cu câțiva interlopi ai Bucureștiului ca Nuțu și Sile Cămătaru. Eu în libertate fac rău la comandă, sunt tatuat pe tot corpul și pe toată fața. Am 42 de ani și de fel sunt din Caracal Olt, dar în prezent nu mai am pe nimeni fiindcă un clan din Rusia mi-a omorât soția și fetița în 2000, pentru o combinație în Torino și atunci m-am retras în România. (...) Tu ai un dușman care te-a denunțat și te-a băgat acolo și e prieten bun cu Sile și au discutat despre tine și spunându-i că vrea să te distrugă și că dacă are pe cineva care să-ți facă rău, iar Sile a zis DA, spunându-i că îi oferă 15 mii să dea ordin să te înțepe cu un ac cu SIDA, că să te distrugă", scria în scrisoarea primită de Udrea în arest.

Vezi şi: DOVADA că scrisoarea de ameninţare la adresa Elenei Udrea NU e o făcătură

Vasile Balint, zis şi Sile Călătaru, susţine, din spatele gratiilor, că totul este o făcătură. "Tot ce a apărut este o invenție. Nici nu se pune problema de așa ceva! Apariția numelui meu în acest scandal nu este decât o răzbunare! Nu aș putea să fac niciodată asta! Eu sunt prieten cu Dorin Cocoș. Am stat cu el patru luni în cameră, la arestul central. Deci totul este doar o minciună! Nu înțeleg ce jocuri se fac, dar nu sunt implicat deloc în această poveste sinistră!", a declarat Sile Cămătaru pentru spynews.ro.

Vezi şi: REACŢIA Penitenciarului Târgşor după ce Udrea a fost ameninţată cu moartea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.